Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules collapse  


 

 Lelaki dan Seluar Dalam
AbeMatz
 Posted: Mar 1 2011, 08:25 AM


Aku Hensem


Group: SamsClub
Posts: 6004
RM: 2147483647
Member Inventory: View

Donate
Member No.: 1
Joined: 2-August 07

Status: OfflineMemilih pakaian dalam bukanlah sukar, apatah lagi bg seorang lelaki. Ada yang jenis tidak kisah, baik dari segi harga mahupun pemilihan fabrik mahu pun jenis. Tapi, jangan terperanjat kerana tidak semua lelaki begitu. Sebagaimana anda lihat penampilan segak, kemas dan bersih di luar, begitu jugalah yang merek inginkan atau titikberatkan apabila memilih pakaian dalam.

Ia kecil dan terlindung tetapi penting bagi setiap lelaki. Mungkin ramai yang tidak sedar apa yang mereka pilih mempunyai makna dan menunjukkan perwatakan diri. Awas. Ada mata memerhatikan anda menyidai seluar dalam anda.

v Standard brief
Jenis yang popular dikalangan anak muda. Pemakaian jenis ini melambangkan cirri keperibadian keanak-anakan. Namun, ia menawarkan keselesaan dan sokongan untuk bergerak dan melakukan aktiviti harian selain bersukan. Jenis standard yang bercorak melambangkan si pemakai seorang yg berkarektor dan berjiwa seni. Juga sensitif dengan persekitaran.

v Hipster
Paling sesuai untuk lelaki berbadan besar dan mempunyai punggung yang lebar. Potongannya menunjukkan anda lelaki manja.

v Berwarna
Pemilihan warna yang pelbagai menunjukkan lelaki pemakainya sedikit kebudak-budakan dan kurang matang. Namun, dia berjiwa ceria dan senang didekati.

v Boxer
Agak konservatif namun digemari kerana cirinya yg selesa dan bersahaja. Sesuai untuk lelaki yang lasak dan aktif tetapi sentiasa berjaga dan waspada. Andai seluar terlondeh, masih ada seluar dalam yang menyelamat. Dulu, boxer hanya dikaitkan dengan golongan berusia tetapi kini semakin ramai anak muda yang menggunakan boxer.

v Boxer brief
Berbeza dgn boxer, boxer brief agak ketat sedikit tetapi masih menampilkan keselesaan kepada alat yang dilindungi kerana terdapat kantung sebagai penyokong. Sesuai dipakai oleh lelaki yg terlibat dalam olahraga. Tidak hairan ramai wanita tertarik dgn iklan Calvin Klein dengan Mark Wahlberg sebagai model tampil seksi dengan seluar dalam jenis ini.

v Humor brief
Menunjukkan pemikiran humor dan tidak serius se pemakainya. Gambar dan tulisan satu menifastasi jiwa yang lucu dan lucah, biasa menjadi pilihan remaja.

v Klasik brief
Pemakai mementingkan keselamatan penis berbanding gaya kerana rekaan nya yang konservatif. Melambangkan kejantanan kelantangan lelaki bak wira superman. Biasa menjadi pilihan lelaki matang.

v Fancy
Menjadi pilihan lelaki yang merasa dirinya seksi dengan memilih nylon jarang menutup bahagian punggung. Hanya bahagian depan yang tertutup rapat.

v G-String
Pilihan lelaki yang mementingkan penampilan seksi dan menganggap dirinya sebagai lambing symbol s*ks. Mewakili sifat lelaki agresif yang berani bergaya ghairah. Biasa dikaitkan dengan golongan homoseksual dan amat jarang lelaki heteroseksual meminati G-String. Walaupun ramai yang beranggapan tidak selesa dipakai kerna terdapat tali yang melalui celahan punggung, ia sebenarnya selesa dipakai apabila dikenakan dengan jeans lebih-lebih lagi bagi lelaki yang memiliki punggung yang cantik.

v Kinky
Jiwa lelaki yang gemarkan kelainan dan suka berfantasi. Dirangsang oleh imaginasi s*ks*al yang tersendiri. Sekiranya fancy brief menampilkan nylon jarang menutup bahagian punggung, kinky lebih menarik kerana hanya 2 utas tali digunakan sebagai penyokong punggung. Lebih seksi bukan?

v Komando
Tanpa seluar dalam! Bagi sesetengah lelaki yang gemarkan kebebasan dan bersifat radikal, gaya komando sesuai untuk menarik perhatian wanita. Lelaki jenis ini dikatakan lasak dan bersifat sejati, yakin pada diri sebagaimana yakinnya mereka menjalani kehidupan seharian tanpa seluar dalam. Cuma, hati-hati dengan zip seluar anda. Elakkan memakai seluar slack jenis lembut. Anda mungkin mengejutkan alam sekeliling!
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: